Cautare

1022 de rezultate pentru "cis automotive cable srl" (3.11 secunde)
Este cazul SC C&M Trade Export SRL din Constanta, care a vandut catre o alta firma din judet grau, floarea-soarelui si porumb in valoare de 5.
In urma verificarilor si analizarii informatiilor primite de la alte institutii a rezultat ca, din 19 februarie 2004, Mircea Dinescu este administrator la SC Agroindustriala SRL Giubega, iar in perioada 15 decembrie 2005 - 14 noiembrie 2008 a detinut si exercitat efectiv functia de administrator la SC Gradina cu Visini SRL.
In vara anului 2006, autoutilitara Fiat Ducato a SC VISILCO GENCOM SRL Craiova - patronata de Mihaela Despina Cotiga, sotia inspectorului-sef de la ITM, si administrata de fiul sotilor Cotiga - s-a defectat.
In timp ce angajatii de la stat, inclusiv cei de la primarie si de la Regia de Administrare a Domeniului Public, se dadeau de ceasul mortii ca raman fara slujbe, municipalitatea atribuia un contract de 53.400 de lei plus TVA firmei Pasaj SRL din Craiova pentru revopsirea a 178 de stalpi de iluminat din Parcul "Romanescu".
Platiti si daca nu fac nimic STELBO TRANS SRL, care are ca asociat unic si administrator pe Stefan Ciocan, a reusit sa isi adjudece anul acesta o licitatie prin care furnizeaza societatii Edilitara Public noua utilaje care vor fi implicate in activitati de deszapezire.
Cei pe care ii prindem ca si-au subinchiriat masa vor fi dati afara din piata", a precizat ieri, dupa sedinta de consiliu, Bogdan Apostol, director al SC Piete si Targuri Craiova SRL.
Cei pe care ii prindem ca si-au subinchiriat masa vor fi dati afara din piata", a precizat ieri, dupa sedinta de consiliu, Bogdan Apostol, director al SC Piete si Targuri Craiova SRL.
Cei pe care ii prindem ca si-au subinchiriat masa vor fi dati afara din piata", a precizat ieri, dupa sedinta de consiliu, Bogdan Apostol, director al SC Piete si Targuri Craiova SRL.
Dosarul influentei In acelasi dosar, au fost trimisi in judecata Florin Costiniu, fost presedinte al Sectiei civile si de proprietate intelectuala din Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzat de complicitate la trafic de influenta, omul de afaceri Costel Casuneanu, asociat la SC PA&CO International SRL Bacau, acuzat de cumparare de influenta, in forma continuata, si Marius Locic, administrator al SC Locic Imobiliare SRL, pentru cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii in legatura cu fapte de coruptie, toate in forma continuata.
Flavius Sirop, manager public si director general la SC Salubritate Craiova SRL, neaga orice acuzatii de politizare a concursului: ... Concurs repetat marti, 13 Dupa valul de nemultumiri iscat in urma concursului de saptamana trecuta, conducerea SC Salubritate Craiova SRL a decis ieri sa reia selectia maturatorilor.
Podul a fost construit in timp record Lucrarile de constructie a podului au inceput cu aproximativ o luna si jumatate in urma, a declarat ieri primarul Nicolae Bura, si au fost executate de firma SC "Fulga” SRL din localitate.
Reamintim aici pe scurt doar faptul ca verosul oficial al Ministerului Transporturilor si-a infiintat o firma de transporturi navale botezata Antigon Shipping SRL.
La dispozitia directorului general Constantin Olteanu, care este si patronul societatii Total Service International, (partenerul constantean caruia Grupul Renault a facut greseala sa-i concesioneze comercializarea propriilor modele de autovehicule), autoturismul Renault Megane Sedan cu numarul de inmatriculare B35EGG, aflat in contract de leasing pentru firma beneficiara Bosfor Eurostil SRL Constanta, reprezentata de asociatii Ali Danis si Zekeriya Sadak, a fost sechestrat in cursul zilei de ieri, in incinta show-room-ului Dacia-Renault-Nissan, unde proprietarii o lasasera pentru a i se efectua o revizie de rutina.
Invest Star SRL Constanta. ... Evaziune fiscala la o firma fantoma din Constanta Un alt caz de evaziune fiscala descoperita in ultima perioada de reprezentantii Comisariatului Regional Constanta al Garzii Financiare este cel referitor la societatea La Tuz Sistem SRL.
Dupa cum v-am obisnuit, continuam sirul de dezvaluiri despre SC Cobra Security SRL, apartinand grupului de firme UTI, cea care a contractat serviciul de paza si preventie din port printr-un contract semnat cu CN APMC, prin metode dubioase, semnalate de cotidianul "Replica” in numerele anterioare.
Continuam seria dezvaluirilor despre aventurile angajatilor SC Cobra Security SRL si a conducerii acesteia.
Deghizat in salvatorul industriei brasovene de tractoare, investitorul italian Landini&Laverda SRL a incasat ilegal, anul trecut, subventii de la statul roman in valoare totala de un milion de dolari in contul programului de subventionare cu 45% a achizitiei de utilaje.
Cel mai mare prejudiciu adus bugetului statului in primele 6 luni ale anului 2005 a fost "opera" firmei Dezmembrari Impex SRL, care se ocupa de comercializarea fierului vechi.
Dintre contribuabilii mici si mijlocii, datorii considerabile au societatile Casino Comert SRL (262,3 milioane de lei) si APC Constructii SRL (310,2 milioane de lei).
Astfel, firma Intermark SRL a primit Trofeul Creativitatii (aflat la cea de-a VI-a editie), care i-a fost oferit de CCIR impreuna cu Oficiul pentru Inventii si Marci. ... Este vorba despre European Food SA si Starmill SRL.
google-analytics.com